Bitcoin İçin Kritik Uyarı: Bu Seviyelerde Satış Emirleri Var!

Altcoinler, Bitcoin, Dünya, Genel, Güncel Haberler, Kripto Para Analizleri, Madencilik, Ralli ve Ayı Dönemi Şub 21, 2023 Yorum Yok

Bitcoin, dayanak için 25.000 doları çevirmeye yönelik nihayet teşebbüsün başarısız olması nedeniyle 21 Şubat’ta altı ayın en yüksek düzeyine ulaştı. Pekala, sırada neler var? İşte detaylar…

Bitcoin, Wall Street açılışından Evvel kararsız devinim ediyor

Veriler, BTC/USD paritesinin Bitstamp’ta 25.250 dolara ulaştığını gösterdi. Saatlik Vakit dilimlerinde Kesin bir ret, paritenin 24.750 doların altına Geri döndüğünü ve hafta sonu boyunca bir süreç aralığını koruduğunu gördü. Bitcoin, daha az likidite ve daha Çok dalgalı üst ve aşağı devinim riski içeren üç günlük “mesai dışı” ticaretle karşı karşıya kaldı. Coinglass’tan alınan datalara nazaran, bunlar bir dereceye kadar gerçekleşti ve evvelki haftanın en yüksek düzeylerini aşma gayretleri kısa ömürlü oldu ve hem uzun hem de kısa vadeli tasfiyelerle sonuçlandı.

İzleme kaynağı Material Indicators, piyasayı toplu teklifle devinim ettirmeye ve likidite istemeye çalışan borsalardaki balinalardan gelen Birden volatilitenin kaynağını izlemeye devam etti. Tanınan trader Daan Crypto Trades, “BTC/USDT çiftinde 24,8–25,3 bin dolar ortasında yığılmış satış emirlerinde 2500 BTC var” dedi. Akabinde aşağıdaki tabirleri kullandı:

Bunun arkasında üç neden olabilir: 1. Gerçek satış buyrukları. 2. Buyrukları çekmeden yahut daha sonra satın almadan Evvel doldurmak için fiyatı baskılayan buyruklar. 3. Fiyatı düşürme buyrukları.

Analist: BTC fiyat hareketi Temmuz 2021’i yansıtıyor

Trader Crypto Tony de tıpkı formda direncin üstesinden gelinme potansiyeli konusunda temkinli davrandı. Bir Twitter yorumunda, “Burada bir Kez daha 25.000 doları geçiyoruz, lakin soru şu: bu direnç bölgesinin üzerinde mi kalacağız yoksa sapıp Geri mi döneceğiz?” dedi. öteki yandan, zincir üstü analitik platformu CryptoQuant’a katkıda bulunan Venturefounder, var bir teoriye ait bir güncellemede, Bitcoin için üst istikametli devamdan Evvel daha düşük düzeylerin tekrar test edileceğini varsayım etti.

Bunu, BTC/USD paritesinin sırasıyla Nisan ve Kasım aylarında bütün vakitlerin en yüksek düzeyi olan 2021 ortasındaki piyasa şartlarına dayandırdı. “25 bin dolarlık BTC, Temmuz 2021’deki 31 bin dolara Fazla benziyor” diye savundu. “Bitcoin bir ‘Fakeout’ ile bunun üzerine çıkabilir, lakin muhtemelen konsolidasyondan Evvel daha düşük takviyesi tekrar test eder ve yükseliş trendine devam eder,” dedi.

Venturefounder, önümüzdeki Yıl için kripto kaynaklarından gelen karmaşık bir sıra iddianın kesimi olarak, makroekonomik olayların Bitcoin’i ve kriptoyu daha geniş çapta zayıflatabileceği konusunda uyardı.

PlanB, önümüzdeki üç Yıl için beklentilerini açıkladı

Son olarak PlanB, önümüzdeki üç Yıl için Bitcoin varsayımını ortaya koyuyor. Yeni bir görüntüde analist, BTC’nin çoklukla kıt emtiaların gelecekteki fiyatını varsayım etmek için kullanılan stok-akış oranını güncelledi. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere PlanB, biraz farklı varyasyonlara sahip iki stoktan akışa modeli sürdürdü ve her iki modelin de bozulmadan kaldığını söylüyor. Patlayıcı bir BTC boğa koşusunu ateşleyecek kilit katalizör olarak, yaklaşık bir Yıl içinde piyasaya giren yeni arz ölçüsünü azaltacak olan Bitcoin’in yaklaşan halving’ine işaret ediyor.

PlanB, stok-akış modellerinin her ikisinin de BTC’nin bir sonraki tepesinin muhtemelen 100.000 ila 1.000.000 dolar aralığında olacağını gösterdiğini söylüyor. “Birçok insanın aralıktaki iddialarını beğenmediğini biliyorum. çok geniş olduğunu ve kullanılamaz olduğunu, modelin geçerli olmadığını söylüyorlar,” diye ekliyor. Kısa vadede PlanB, şu anda izlediği Temel ölçünün Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalaması olduğunu söylüyor. BTC geçen hafta hareketli ortalamanın üzerine çıktı, lakin o vakitten beri tekrar ortalamanın altına girdi. Tarihi olarak, uzun vadeli Bitcoin boğa koşuları, BTC çizginin üzerine çıktıktan sonra tetiklendi.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir